Schoorl - Duindoornplantsoen 32

GOED ONDERHOUDEN KEURIGE RUIME EENGEZINSWONING IN RUSTIG HOFJE! meer foto's klik hier.

Gelegen in een groene wijk, nabij het centrum van Schoorl, het Nollenbos, het Klimduin, duin en strand en alles wat deze omgeving zo heerlijk maakt om te wonen, staat deze ruime goed onderhouden tussenwoning op een ruim perceel van 154m2. Aan de voorzijde heeft u zicht op fraaie bomen, aan de achterzijde heeft u voldoende privacy en kijkt u langs een paar huizen op de landerijen. In het plantsoen rijdt voornamelijk bestemmingsverkeer.

Deze huizen staan bekend om hun riante woonkamer, zo ook dit huis. De woonkamer heeft een rustieke eikenhouten vloer met mooie uitstraling. De keuken is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en is voorzien van brede oven, 6 pits gasfornuis, vaatwasser en een mooi hardstenen blad met gefrijnde rand. De houtkachel geeft veel sfeer in de wintermaanden.

Aan de voorzijde van het huis is het toilet, meterkast (8 groepen en aardlek) en ingebouwde voorraadkast. Op de 1e verdieping: een prachtige badkamer uitgevoerd in moderne kleurstelling, mooie materialen en is voorzien van dubbel wastafel, 2e toilet, inloopdouche en vloerverwarming. Verder 2 slaapkamers aan de achterzijde en 1 aan de voorzijde.

Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Alhier een voorzolder met c.v.-opstelling (2015) en aansluitingen voor witgoed. De ruimte mag als royaal worden bestempeld. Aan de achterzijde zit een dakkapel en dat maakt deze kamer tot een prima slaapkamer/werkkamer. Via een deur in de keuken is de tuin toegankelijk. De tuin biedt u privacy en zon en heeft een achterom. Tevens staat er nog een praktische stenen schuur.

Heerlijk gezinshuis voor jaren woonplezier!