Petten - J.C. Bellisstraat 1

WAT EEN CHARMANT EN VERRASSEND RUIM HUIS! meer foto's klik hier.

Om de hoek van het prachtige geheel vernieuwde dorpsplein van Petten staat dit gezellige half vrijstaande huis (grenst alleen aan de Spar). Alle voorzieningen zoals winkels en natuurlijk het mooie brede strand en het Korfwater; u kunt er hier allemaal van genieten!

De indeling is globaal als volgt: hal met meterkast (4 groepen en aardlekschakelaar). De keuken bevindt zich aan de linkerkant van het huis. Deze is eenvoudig maar netjes en geschakeld er aan is een enorme bijkeuken en een ruimte met toilet en witgoed en c.v.-ketel. De woonkamer is aan de rechterkant van de hal. In deze ruimte valt de grote spekstenen houtkachel direct op. Warmte en sfeer gegarandeerd! De wanden zijn gestuukt en op de begane grond ligt rustiek hout.

Op de verdieping zijn 4 slaapkamers van verschillende afmetingen. Aan de achterzijde is – via een van de slaapkamers – toegang tot een zonnig dakterras met privacy. De badkamer heeft een douche, 2e toilet, design radiator, wastafel met meubel. Via een vlizotrap is de zolder toegankelijk.

Al met al een leuk huis voor een nette prijs in hartje Petten!