Julianadorp - Wierbalg 2319

PRACHTIG EN RUSTIG GELEGEN VRIJSTAAND HUIS! meer foto's klik hier.

Op een van de grootste percelen (449m2) in de wijk staat dit uitstekende goed onderhouden huis. Alles is tot in de puntjes verzorgd en met hoogwaardige materialen gemaakt. Voeg hier bij dat het strand, winkels, uitvalswegen vlakbij zijn: dan mogen we wel zeggen dat dit heerlijk wonen is!

Als u de woonkamer in komt ziet u het gelijk: wat een licht, wat een rust, wat een ruimte! En die tuin: ja die is inderdaad net zo groot als op de foto te zien is. Hier zit u werkelijk fantastisch! De tuin heeft een heerlijk terras, diverse beplanting en een strak gazon. Verder staat er nog een praktische schuur en kunt aan beide kanten om het huis lopen (poort). De woonkamer is lekker licht en voorzien van een pvc-vloer en een mooie brede schuifpui. Wanden en plafonds zijn mooi strak gestuukt. Vloerverwarming is er in de woonkamer, keuken, hal, toilet.

De keuken is aan de voorzijde gesitueerd. Deze is van alle gemakken voorzien en alles is uitgevoerd en moderne neutrale kleurstelling. De markiezen aan de voorzijde geven het huis een extra charmante uitstraling.

Aan de zijkant is de garage verbouwd tot kantoorruimte! Ideaal als u veel thuis werkt. Verder is hier een bijkeuken met c.v. en opstelling voor witgoed. In de hal bevinden zich het toilet, de meterkast en de trap naar de 1e verdieping. Naast het huis is een brede oprit met plaats voor 2 auto’s.

Op de 1e verdieping: 4 royale slaapkamers en een riante badkamer is voorzien van hoekbad, douche, 2e toilet, dubbele wastafel. Op de overloop is een vaste trap naar de zolder. Hier heeft u nog een praktische bergruimte onder de gehele kap van het woongedeelte.

Een fantastisch huis op een mooie plek waar u zo in kunt!