Schoorl - Esdoornweg 119

PRACHTIG GELEGEN ROBUUSTE 2/1-KAP (UITGEBOUWD) MET VRIJ UITZICHT! meer foto's klik hier.

Op een heerlijk rustige plek in de wijk, waar eigenlijk alleen bestemmingsverkeer komt, staat deze lichte doorzonwoning.

Hier geniet u van alles wat wonen in Schoorl zo geliefd maakt: het centrum met het Klimduin, gezellige terrasjes, mooie boswandelingen, prachtige fietstochten door de weilanden en langs de kust, enz. enz.

Het huis is aan de achterzijde voorzien van kunststof kozijnen en isolatieglas. De woonkamer heeft een open haard en de muur tussen de woonkamer en keuken is er uit waardoor er een mooie harmonieuze ruimte ontstaat. De keuken is voorzien van oven, koelkast en diverse kastruimte en lades.

De achtertuin is zonnig gelegen, er is een achterom en natuurlijk ontbreekt ook een praktische schuur niet. In de hal bevinden zich de meterkast, trapkast en toilet.

1e verdieping: grote slaapkamer aan de voorzijde en achterzijde. De badkamer is ruim en is gerealiseerd in de slaapkamer aan de achterzijde, waardoor de voormalige badkamer als plaats voor witgoed kan worden gebruikt. Op de overloop is nog een 2e toilet.

Via de vaste trap is de verdieping bereikbaar. Alhier een ruime voorzolder met c.v.-installatie en een grote slaapkamer met dakkapel en Velux-dakraam.

Zowel voor als achter het huis heeft u volop privacy en de achtertuin ligt prima op de zon (ZW).

Bel of mail om dit leuke huis te komen bekijken!