Warmenhuizen - Rekerlanden 228

EEN PARADIJSJE AAN DE KUST!! meer foto's klik hier.

Deze verzorgde vakantiebungalow is gelegen op een zeer ruim perceel met ruime terrassen, aan de rand van bungalowpark 't Geestmerambacht, met directe toegang tot het Noordhollands Kanaal.

Het is echt een oase van rust en privacy. Dit vakantiehuis is ideaal voor uw vakantie of gewoon voor een weekendje weg. In de omgeving kunt u genieten van uitgestrekte landerijen, de duinen, het strand etc.

Ook in de omliggende steden zoals Den Helder, Schagen, Schoorl, Bergen, Alkmaar etc. is er genoeg te doen en deze steden zijn met de auto en fiets gemakkelijk te bereiken. Maar West-Friesland met zijn typische sfeervolle dorpjes en stadjes langs het IJsselmeer is zeker een bezoek waard!

De indeling van de woning:

Gezellige woonkamer met laminaatvloer, vloerverwarming en openslaande deuren naar de tuin. De tuin is echt geweldig en de ligging van de zon is ideaal! In de tuin staat tevens een praktisch zomerhuis.

De elektrische buitenzonwering biedt bescherming tegen de zon (tuin zuid-west).

Verder zijn er 2 mooie slaapkamers en een nette, ruime badkamer voorzien van inloopdouche, toilet, wastafel en design radiator. De keuken is aan de voorzijde van het huisje gesitueerd en is netjes en modern en voorzien van diverse apparatuur zoals een vaatwasser. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de meterkast en een bergkast.

De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen en veiligheidsbeslag alsmede dubbele beglazing, waardoor onderhoudskosten worden bespaard en de woning comfortabel en veilig is.

Een ideale tweede woning aan de kust!

Algemene informatie:

- Erfpacht loopt tot 2074 en de jaarlijkse canon bedraagt thans € 1707,60 per jaar.
- Permanente bewoning is NIET toegestaan.
- U kunt vrijwillig lid worden van de Vereniging van Eigenaren Rekerlanden. Dit kost € 40,- per jaar.
- U betaalt € 300,- per jaar als bijdrage voor de vuilcontainers op het park.