Warmenhuizen - Rekerlanden 132

WAT EEN PLAATJE! meer foto's klik hier.

Zo mogen we dit goed verzorgde nette vakantiehuis wel noemen!

Compact, praktisch, netjes, dat zijn trefwoorden die van toepassing zijn op dit gezellige huisje. Het huisje staat op een mooie ruime kavel van 268 m2 met een prima zonligging (zuid-west).
Het huisje is bekleed met keralit en is voorzien van kunststof kozijnen en isolatieglas.

Indeling:

Woonkamer met openslaande deuren naar de tuin. In de tuin heeft u privacy en kunt u de hele dag van de zon genieten! Er zijn 2 slaapkamers aan de rechterzijde van het huisje.
1 slaapkamer heeft een 2-persoonsbed en tevens is in deze slaapkamer een ruimte waar de c.v.-ketel (2018) hangt en witgoed staat. De andere slaapkamer heeft een stapelbed.

De keuken is voorzien van gasfornuis, vaatwasser, koelkast en diverse lades en kastjes. De badkamer bevindt zich aan de voorzijde van het huisje, is netjes en is voorzien toilet, inloopdouche en wastafel met meubel.

Dit huisje is ideaal voor als u even op adem wilt komen. Natuurlijk kunt u ook via verhuur (recreatief) rendement maken.

De erfpachtcanon (erfpacht loopt tot 2074) bedraagt thans € 1580,- per jaar. Verder nog een bedrag van € 300,- per jaar voor bijdrage vuilcontainers. Lid worden van de Vereniging van Eigenaars is vrijwillig en kost € 40,- per jaar.

Van af dit park ’t Geestmerambacht zijn plaatsen als Schoorl, Bergen, Schagen, Alkmaar, Den Helder enz. uitstekend bereikbaar!

Het huisje wordt INCLUSIEF inventaris aangeboden.

EEN ZEER NET HUISJE OP EEN MOOIE PLEK!

Prijs: de prijs is bieden vanaf € 97.500,- kosten koper. Biedingen lager dan dit bedrag zullen door verkoper niet in overweging worden genomen.

Per e-mail kunt u een bezichtiging en/of informatie aanvragen. Van harte welkom!