Den Helder - Joubertstraat 38

RUIME HOEKWONING MET EEN JOEKEL VAN EEN GARAGE! meer foto's klik hier.

De Joubertstraat, echt zo’n sfeervolle straat met leuke huizen en allerlei variaties. Zo ook dit huis. Dit huis heeft aan de voorzijde de oorspronkelijke uitstraling, maar aan de achterzijde is de gevel recht opgetrokken.
En wat dacht u van een GARAGE van 6,60 x 2,85 m.? Dat is ideaal!

Ideaal, dat geldt ook voor de ligging. Het is een rustig straatje, maar u bent binnen een paar minuten in het gezellige centrum van Den Helder, de dijk, Willemsoord, enz. enz. De indeling is globaal als volgt:

Hal met meterkast, ruime woonkamer met erker, openslaande deuren, trap naar 1e verdieping. De keuken is modern en van alle gemakken voorzien.

In de bijkeuken is ruimte voor witgoed en tevens hangt hier de c.v.-installatie. Verder hier de toegang naar badkamer alwaar u aantreft: een mooi hoekbad, douchecabine, toilet, wastafel met meubel. De tuin/plaats is vanuit de bijkeuken te bereiken. De ligging is op het zuiden-westen. Gunstig op de zon dus! De garage is zowel via een deur in de tuin toegankelijk als ook aan de straatzijde. Tevens is er een poort naar de straat.

Op de 1e verdieping: aan de voor- en achterzijde een slaapkamer (voorzijde met kunststof dakkapel). Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Hier is een slaapkamer (met kunststof dakkapel).

De prijs (225.000,-) is een zgn. "bieden vanaf-prijs". Dit betekent dat de verkoper biedingen vanaf dit bedrag in overweging zal nemen.