Callantsoog - Dorpsplein 28

WONEN EN WERKEN OP EEN TOPLOCATIE! meer foto's klik hier.

Op een prominente plek aan het Dorpsplein in hartje Callantsoog is dit woon-/winkelpand te koop! Zou het niet geweldig zijn als u hier mag wonen en werken? Het kan!

Omschrijving van het geheel:

Het woonhuis: Ruime entree die uitkomt in de hal. Vanuit de hal zijn de keuken en de woonkamer toegankelijk en is tevens de trap naar de verdieping. De woonkamer heeft een gashaard en een erker. De keuken is aan de achterzijde het van pand gesitueerd en is van alle gemakken voorzien. Echt zo’n woonkeuken waar je na het eten nog lekker nazit. Tevens is er een bijkeuken met toilet, witgoed en deur naar de tuin. Achter het pand staat een grote schuur met 2 garagedeuren (1 garage en 1 L-vormige schuur). De tuin is zonnig gelegen en biedt u privacy en van hieruit is ook de schuur te betreden. De afmeting van de schuur/garage is 8,30 x 6,30.

Bovenverdieping: aan de achterzijde 2 kamers (1 met c.v.-installatie) en een deur naar een groot dakterras. Verder zijn er nog 3 slaapkamers en een badkamer (met ligbad, douche, wastafel en toilet) en een grote slaapkamer over de gehele breedte van het pand. Vanuit de kamer heeft u prachtig uitzicht over het gezellige dorpsplein van Callantsoog. Middels een vlizotrap kunt u op zolder komen en daar is nog ontzettend veel bergruimte.

De winkel: Het winkelgedeelte is momenteel als slagerij in gebruik en als zodanig dus ingericht. Er is een winkelruimte en aangrenzend een tussenruimte (met deur naar het woonhuis) en een kelder en nog een grote ruimte die tevens ook via de achterzijde van het pand toegankelijk is. De oppervlakte van de winkel is globaal als volgt: breed gedeelte van 7,50 x 4,40 en een rechthoekig stuk van 3,75 x 3,00. Verder een tussenruimte van ca. 4,00 x 3,75 en het achterste gedeelte is 4,73 x 3,84.

EEN RIANT PAND MET VEEL MOGELIJKHEDEN OP EEN GEWELDIGE STEK!