Tuitjenhorn - Ligthof 12

LET OP! REAGEREN PER E-MAIL!

ZEER ROYALE VRIJSTAANDE WONING OP PARK LIGTHOF! meer foto's klik hier.

Dit huis is prachtig gelegen op een luwe stek op het park. Hier heeft u volop privacy en hoort u de vogels fluiten en de zon draait de hele dag over de tuin. Het huis staat op een ruim perceel van 335 m2.

Als u vanuit de hal de woonkamerdeur open doet weet u niet wat u ziet: Wat een enorme woonkamer! Wat een licht! De serre en de openslaande deuren geven deze ruime extra sfeer.

Aan de voorzijde is een nieuwe keuken geplaatst die o.a. is voorzien van een oven, 5 pits gasfornuis, vaatwasser, r.v.s. afzuigkap, enz. In de keuken zijn 2 ramen geplaatst die voor een mooie lichtinval zorgen. Aangrenzend is de bijkeuken met opstelling voor witgoed en er is nog een extra (slaap)kamer.

De tuin is een oase voor vogels! Er is een mooie variatie aan beplanting, stenen, bloemen en ander groen. Wordt het u te warm, dan zit u heerlijk onder de grote overkapping.

De badkamer (geheel vernieuwd) bevindt zich aan de voorzijde en is voorzien van een ruime inloopdouche, brede wastafel, toilet, etc. Bij de voordeur is nog een praktische berging (met c.v.- installatie) en de meterkast.

Op de verdieping: een grote slaapkamer en een wat kleinere en op de overloop een inbouwkledingkast met schuifdeuren.

De beheerkosten voor de VVE bedragen € 366,33 per 4 maanden.

ECHT EEN VERRASSEND RUIM HUIS OP EEN GEWELDIGE STEK!

LET OP! REAGEREN PER E-MAIL!