Schoorl - Lageweidt 12

U KUNT PER E-MAIL EEN BEZICHTIGING AANVRAGEN!

DEGELIJKE RUIME GOED ONDERHOUDEN 2/1-KAP (MET GARAGE!) IN HET MOOIE SCHOORL! meer foto's klik hier.

In een rustig straatje in het geliefde Schoorl staat deze royale 2/1-kap. U woont hier vlakbij mooie wandel- en fietsroutes en aan het einde van de straat loopt u zo de weidsheid in en kunt u genieten van prachtige vergezichten.

Het huis is aan de voorzijde voorzien van kunststof kozijnen en isolatieglas. Zowel voor als achter is op de verdieping kunststof gevelbekleding aangebracht. Ook aan de (duurzame) toekomst is gedacht want er liggen 12 zonnepanelen op het dak en er is een laadpaal bij de oprit.

We gaan naar binnen: De royale lichte woonkamer valt direct op en de houtkachel zorgt voor de goede sfeer (en warmte natuurlijk). De keuken is aan de achterzijde gesitueerd en is voorzien van diverse apparatuur.

Vanuit de keuken is de tuin toegankelijk. Hier zit u heerlijk! Een groot deel van de oprit is overdekt en afsluitbaar met een electrische garagedeur. Uw auto staat dus mooi droog en op de oprit is plek voor meerdere auto’s. De grote schuur is ideaal voor opslag, fietsen, enz. en er is ook nog een praktische vliering.

We vervolgen binnen: in de hal bij de voordeur is de meterkast en het toilet. Via de trap in de woonkamer komen we op de 1e verdieping. Alhier 3 prima slaapkamers en een flinke badkamer! Deze is voorzien van een dubbele wastafel, whirlpool, douche en 2e toilet en is in 2019 geplaatst.

Middels een vaste trap is de 2e verdieping toegankelijk. Hier heeft u ruime voorzolder met witgoed, c.v. (2018) en verder nog een ruim bemeten slaapkamer met Velux-dakraam en bergruimte.

Een prettige ruime eengezinswoning in het geliefde kustdorp Schoorl!

U KUNT PER E-MAIL EEN BEZICHTIGING AANVRAGEN!