Schoorl - J.A. Radeckerweg 15A

ZEER COMFORTABEL RIANT HUIS! meer foto's klik hier.

Dit robuuste hoekhuis (bouwjaar 2009) is comfortabel, ruim van opzet, degelijk gebouwd en goed geïsoleerd.

Wonen in een rustige wijk, in een royaal huis, dat is toch heerlijk? Alles wat wonen in deze omgeving zo aantrekkelijk maakt heeft u hier binnen handbereik: bos, duinen strand en het centrum van Schoorl op loopafstand. De dagelijkse boodschappen doen of genieten in een van de restaurants in het centrum. Bergen en Alkmaar in de nabijheid. Hier wonen voelt als een droom die uitkomt…

De indeling van dit prettige huis is globaal als volgt: Direct achter de voordeur treft u de lange hal met meterkast (9 groepen met aardlek), toilet en trap naar 1e verdieping. De riante, lichte woonkamer heeft een mooi zicht op de tuin. De keuken is echt zo’n woonkeuken waar een mooie grote tafel niet misstaat en waar je na het eten nog even heerlijk nazit. En op een warme dag kunt u de openslaande deuren openzetten en in de voortuin genieten van de opkomende zon. Uiteraard is de keuken voorzien van alle benodigde apparatuur en is uitgevoerd in neutrale kleurstelling.

Naast de keuken is een praktische werkkamer gerealiseerd met prima lichtinval en een deur naar de oprit die met gemak plaats biedt aan twee auto’s. Vanuit deze ruimte is ook de grote schuur toegankelijk. Dit is een mooie ruimte met aansluitingen voor witgoed en deur naar de tuin. De achtertuin is gunstig op de zon gelegen en is ook via een achtergelegen steeg bereikbaar.

Op de 1e verdieping: prachtige badkamer met brede wastafel, ruime inloopdouche ligbad en designradiator. Aan de voorkant van het huis een grote lichte slaapkamer over de gehele breedte. Aan de achterzijde nog 2 ruime slaapkamers. Op de overloop treft u een tweede toilet.

De 2e verdieping biedt u nog eens 3 slaapkamers! Ook hier 2 over de volle breedte van het huis voorzien van kiep-kantel deuren en een frans balkon. Een derde slaapkamer is in het midden gesitueerd.

De c.v.-installatie bevindt zich in een nis op de overloop van de 2e verdieping. Op deze verdieping zie je, als je naar buiten kijkt, goed hoe groot en hoog deze huizen eigenlijk zijn!

EEN IDEAAL GEZINSHUIS OP EEN FANTASTISCHE LOCATIE!