Bergen - Guurtjeslaan 26

Fantastisch gelegen villa aan een van de mooiste lanen van Bergen!  meer foto's klik hier.

Het bos, de duinen, het gezellige centrum van Bergen met een diversiteit aan winkelaanbod en eetgelegenheden; u heeft het allemaal binnen handbereik.

Het huis staat op een ruim bemeten perceel van 800m2 (en er is nog een groot stuk bosgrond bij in gebruik). De woonkamer van dit sfeervolle huis is zeer riant en door veel toepassing van glas lekker licht. Uiteraard ontbreken een open haard en ook een schuifpui naar het terras niet. De keuken is werkelijk voorzien van alle denkbare apparatuur! Tevens is er nog een praktische bijkeuken en een grote wijnkelder. Aan de achterzijde van het huis bevindt zich nog een grote praktijkruimte/werkruimte. Onder de marmeren vloer in de open keuken ligt vloerverwarming. De overige ruimtes worden verwarmd met radiatoren.

De tuin is mooi beschut gelegen en biedt u volop zon en privacy en er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Staat u liever overdekt: er is een dubbele garage!

Op de verdieping van het huis: aan de achterzijde een zeer royale slaapkamer met plafond tot aan de nok, inloopdouche en dubbele wastafel. Het badkamergedeelte heeft vloerverwarming. In het middengedeelte aan beide kanten zijn twee slaapkamers en aan 1 kant ook nog een badkamer (met ligbad, douche, dubbele wastafel, 2e toilet) aangrenzend. Aan de voorzijde ook nog eens 2 slaapkamers met allebei een wastafel. Via een vlizotrap is de ruime bergzolder bereikbaar.

Al met al een heerlijk huis op een magnifieke locatie!