Schoorl - Duindoornplantsoen 16

MOOI RUSTIG GELEGEN 2/1-KAP MET GARAGE OP RUIM PERCEEL VAN 258m2!  meer foto's klik hier.

Wonen in Schoorl is al erg fijn, maar als je dat ook nog mag doen in zo’n prettig huis op een hoek in een rustig hofje, dan is dat wel extra mooi!

Binnen 2 minuten loopt u door het Nollenbos en geniet u van de rust. Natuurlijk is ook het centrum van Schoorl, met z’n Klimduin, gevarieerd winkelaanbod en gezellige restaurants, vlakbij!

De indeling is globaal als volgt: riante woonkamer met keuken aan de achterzijde van de woning. Via de keukendeur komt u in de grote achtertuin. Deze ligt op het zuid-westen (prima zonligging dus) en biedt u volop privacy. De garage (met een lange oprit) heeft een kanteldeur, maar ook een zijdeur vanuit de tuin. In de hal bevinden zich het toilet, de meterkast en een praktische garderobe/bergkast.

Op de 1e verdieping: 3 ruime slaapkamers en een badkamer. Deze is voorzien van douche, wastafel, 2e toilet en wasmachine-aansluiting.

Op de 2e verdieping: voorzolder met c.v.-installatie en bergruimte. Verder een enorme zolderkamer met dakkapel.

Eerlijk is eerlijk: het huis verdient een update (de huidige eigenaren hebben er ruim 45 jaar gewoond!), maar dat is heel goed te doen!