Broek op Langedijk - Prins Hendrikkade 17

VORSTELIJK WONEN AAN HET WATER! meer foto's klik hier.

Werkelijk een plaatje! Wonen aan het water heeft altijd iets speciaals. Er zijn altijd mooie taferelen te zien, de luchten zijn prachtig, de sfeer is rustgevend en ga zo maar door. Kortom, als je hier mag wonen…

De ligging is zeer centraal: Winkelcentrum Broeker Veiling heeft u hier om de hoek en ook plaatsen als Heerhugowaard en Alkmaar zijn vlakbij. Dit geldt tevens voor het openbaar vervoer.

Het huis heeft een gezellige woonkamer met sfeervolle houten vloer. En natuurlijk kijkt u hier uit over het water. De keuken (2015) is aan de achterkant gesitueerd en is voorzien van een inductie kookplaat, vaatwasser, koel-/vriescombinatie etc. en hier kijkt u mooi de tuin in. Onder de plavuizenvloer In de keuken is de vloer geïsoleerd en is er vloerverwarming. Uiteraard is er een praktische bijkeuken met witgoed, keukenblokje met warm/koud water, c.v.-installatie (2014).

De tuin is een oase voor vogels en kent een mooie verscheidenheid aan struiken, planten en bloemen. De tuin komt uiteindelijk uit bij het water. De schuur biedt volop ruimte voor gereedschap, fietsen, tuinmeubilair etc.

Op de verdieping is een grote kamer aan de voorzijde van het huis en 2 slaapkamers aan de achterzijde. Aan de achterzijde kijkt u over de achtertuin uit en aan de voorkant over het water en tussen de huizen door kijkt u op het duizend eilandenrijk, prachtig!

De badkamer is voorzien van bad/douche, wastafel en toilet (Sanibroyeur). Ook is er een elektrische vloerverwarming. Op de overloop is nog diverse bergruimte. Via een steektrap is de vliering bereikbaar.

AL MET AL EEN HUIS MET KARAKTER OP EEN GEWELDIGE PLEK!