Petten - Vliewint 27

PRACHTIG VORMGEGEVEN HUIS OP ENKELE HONDERDEN METERS VAN DE BRUISENDE NOORDZEE! meer foto's klik hier.

Wat een mooi ontwerp, wat een ruimte, wat een rust, wat een mooie plek om te mogen wonen!

Dit riante huis staat vlakbij de imposante dijk en op enkele minuten lopen van het verbrede strand en duingebied van Petten. Het huis staat ook nog eens uitstekend op de zongericht. Kortom, lekker licht en ruim en woongenot gegarandeerd!

De indeling van dit prettige huis: hal met toilet en meterkast, trap naar verdieping en deur naar de woonkamer. De woonkamer is riant, licht en voorzien van fraaie houten vloer die voor een mooie sfeer zorgt. De tuin is fantastisch gelegen aan het water en kent een verscheidenheid aan verschillende zitjes en biedt u volop privacy. De hoekopgestelde keuken is van alle gemakken voorzien en is uitgevoerd in neutrale kleurstelling. Naast de keuken is nog een bijkeuken en via deze bijkeuken is ook de garage (gesplitst in schuur- en garagegedeelte) toegankelijk. Voor de garage is uiteraard plek voor uw auto en ook voor het huis kunt u vrij parkeren.

Op de 1e verdieping: 2 grote slaapkamers en een wat kleinere, een riante badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel, radiator. Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Alhier een grote voorzolder met c.v.-opstelling, Velux-raam (mooi uitzicht!) en een slaapkamer aan de voorzijde. Op het dak liggen zonnepanelen.

Al met al een heerlijk huis op een geweldige locatie!