Den Helder - Waddenzeestraat 3

ROBUUSTE RIANTE 2/-1 KAP MET 6 (!) SLAAPKAMERS EN GROTE GARAGE!  meer foto's klik hier.

Wonen in zo’n heerlijk groot huis met lekker veel ruimte? 6 slaapkamers, kom er eens om! En dat ook nog eens met diverse voorzieningen en een gevarieerd winkelaanbod op loopafstand? Het kan!
Ook de duinen, het strand, diverse sportclubs en alles wat wonen hier zo fijn maakt heeft u hier bij de hand, maar ook het mooie stadscentrum, De Donkere Duinen, prachtige fiets- en wandelroutes zijn binnen een paar minuten te bereiken. Dat zelfde geldt voor uitvalswegen, het Ravelijncenter, diverse scholen, enz. enz. KORTOM, EEN IDEAAL HUIS!

Het huis heeft een ruim bemeten woonkamer met uitbouw (totale oppervlakte ca. 60 m2) met openslaande deuren naar de tuin. De open haard is echt een sfeermaker. De tuin is verzorgd aangelegd en u zit er heerlijk. De garage (afm. 5,92 x 3,79) heeft een kanteldeur maar ook een zijdeur. Op de oprit is plaats voor meerdere auto’s. De keuken is aan de achterzijde gesitueerd en is van alle gemakken voorzien. In de royale hal is het toilet en de meterkast (6 groepen en aardlekschakelaar) en de trap naar de verdieping.

Op de 1e verdieping zijn aan de achterzijde 2 ruime slaapkamers. Aan de voorzijde een mooie grote kamer die in gebruik is als praktijkruimte. De badkamer is voorzien van douche, ligbad, wastafel met meubel, aansluiting voor witgoed.

Via een vaste trap is de 2e verdieping toegankelijk met alhier nog eens 3 prima slaapkamers (alle 3 met dakkapel) en een grote berging met c.v.-installatie (2006).

RUIMTE ZAT! VOLOP WOONGENOT!