Den Helder - Praamstraat 121

GOED ONDERHOUDEN RIANTE TUSSENWONING IN ZUID-OOST!  meer foto's klik hier.

Wat is het toch een prettige wijk om te wonen: ruime huizen, ligging nabij Helderse Vallei, De Donkere Duinen, strand, winkels, sportclubs, uitvalswegen, enz.

Voeg hier bij dat in dit huis een uitgebreide keuken zit (2012), een mooie badkamer is geplaatst (2008) en het is voorzien van kunststof kozijnen (2003, Weru) en dik isolatieglas (HR++), dan mogen we wel zeggen dat dit een prima huis is!

De indeling van dit mooie huis: riante woonkamer met prima lichtinval en aan de achterzijde openslaande deuren (kunststof, 2003). De keuken is werkelijk een plaatje! Deze is voorzien van apparatuur zoals vaatwasser, koel-/vriescombinatie, design afzuigkap, 5 pits gasfornuis (met wokbrander). Apparatuur is van AEG.

Aan de voorzijde van het huis, bij de entree/voordeur, is een hal met toilet en meterkast en kunt u de schuur bereiken.

Op de 1e verdieping: 3 riante slaapkamers en een mooie badkamer die is uitgevoerd in moderne kleurstelling en voorzien van inloopdouche, wastafel met meubel, 2e toilet.

Via een vaste trap is de 2e verdieping toegankelijk. Alhier een voorzolder met opstelling voor witgoed, diverse bergruimte, c.v.-installatie en zonneboiler (bouwjaar 2011) en een ruim bemeten slaapkamer met een grote dakkapel (kunststof, isolatieglas). Op de voorzijde ligt een zonnepaneel dat voor warm water zorgt.

De tuin is op het WNW gelegen, dus over de zonligging hoeft u zich geen zorgen te maken. Er is elektrisch bedienbare zonwering (2017) aangebracht en de bebouwing aan de achterzijde staat op afstand dus u heeft hier een vrij gevoel.

EEN HEERLIJK RUIM HUIS VOOR JAREN WOONPLEZIER! De huidige eigenaren wonen hier al 30 jaar, dus met het woongenot zit het wel goed! Pakt u het stokje over en woont u hier ook 30 jaar?

Bel of mail voor een bezichtiging!