Schoorl - Laanweg 34

LOMMERRIJK GELEGEN SEMI-BUNGALOW!  meer foto's klik hier.

Op een mooi ruim perceel van 635m² aan de bekende Laanweg te Schoorl staat deze vriendelijke riante semi-bungalow.

Aan de voorzijde kijkt u op groen en schuin links naar de schaatsbaan/weilanden. Aan de achterzijde ook geen bebouwing, maar prachtige dennenbomen die zo karakteristiek zijn voor deze omgeving.

De locatie is op loopafstand van het centrum met de Klimduin, een gevarieerd winkelaanbod en diverse gezellige restaurants en terrasjes. Het huis uitstekend geïsoleerd (label A) en is voorzien van 6 zonnepanelen en een zonneboiler.

De indeling: Ruime hal met meterkast, toilet, trap naar verdieping. Verder een ruime woonkamer met sfeervolle houtkachel. De keuken bevindt zich aan de zijkant van het huis en is van alle gemakken voorzien. Tevens is er nog een praktische bijkeuken die toegang biedt tot de tuin. In de bijkeuken hangt de c.v.-installatie en toebehoren voor de zonnepanelen en boiler.

Vanaf uw bank onder de veranda kunt u prachtig de tuin overzien. Deze kent een goede balans tussen gras, beplanting en bestrating. En natuurlijk heeft u volop privacy. Verder staat er op het een perceel een mooie garage/schuur (v.v. electra en water) en achterin de tuin nog een handige schuur.

We vervolgen binnen: aan de achterzijde is een grote slaapkamer (met deur naar de tuin) en een keurige badkamer (inloopdouche, wastafel, design radiator). Ideaal dus!

Op de verdieping: aan weerskant een royale slaapkamer (beide met wastafel) en op de overloop is nog ruimte voor een bureau/werkruimte. Op deze verdieping is verder nog een douche en een apart toilet.

Al met al een heerlijk vrijstaand huis op een leuke plek!