Bergen - Jan Apeldoornweg 19

CHARMANT EN SFEERVOL HUIS IN HARTJE BERGEN! meer foto's klik hier.

De sfeer van de jaren ’30 maar dan toch geheel eigentijds en met behoud van “toen”.

Huis met 6 slaapkamers, twee badkamers en verschillende hobby-/werkruimtes en tuin rondom.

In dit riante huis voelt u zich eigenlijk meteen thuis. Het huis is in 2011 geheel “gestript” van dak tot vloer en op de begane grond en eerste verdieping geheel voorzien van vloerverwarming. In deze woning dan ook geen radiatoren, leidingen of bedrading zichtbaar, alles is fraai weggewerkt. Het huis voelt warm aan, alle details zijn mooi zichtbaar en uitgevoerd met toepasselijke materialen van prima kwaliteit.

Bij binnenkomst via hal met fraaie glas in lood deuren een ruime hal met toilet en toegang tot de woonkamer met houtkachel, glas in lood schuifdeuren en de eetkamer met openslaande deuren.

Verder is op de begane een tuinkamer ook met openslaande deuren waar u heerlijk kunt ontspannen. De keuken is aan de achterkant en voorzien van diverse apparatuur. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een ruime en praktische kelder.

De zij-ingang is een voormalige winkelruimte. Deze dient nu als bijkeuken. Vanuit deze ruimte is de schuur toegankelijk. Deze is ruim bemeten (6,00 x 3,50 m.). Hierachter bevindt zich nog een werk-/hobbykamer met openslaande deuren en kastruimte.

Op de verdieping aan de ene kant van huis 3 ruime slaapkamers met een badkamer welke is voorzien van een dubbele wasbak, douche en toilet die ook weer helemaal in de stijl past. Verder is er via een vaste trap nog een 2-tal kamers met een Velux-raam, opbergruimte in de dakpunt en een vaste kast op de overloop.

Aan de andere kant een grote slaapkamer (met bergzolder in de punt) en een werkkamer met dakkapel. Ook dit gedeelte heeft een eigen badkamer met wastafel, ligbad/douche en toilet. Op deze gang nog een ruimte voor witgoed en op de overloop een kastruimte met c.v.-installatie.

De tuin heeft diverse terrassen waardoor u altijd beschut zit en van de zon kunt genieten. De tuin rondom het huis kent een mooie balans tussen bestrating en allerlei vaste beplanting, hagen, struiken en bloemen. Verder is er een trampoline, fietsenschuur en een pomp met bron.

Ook aan de toekomst is gedacht want er liggen 15 zonnepanelen op de daken.

De glas-in-lood ramen in de diverse ruimtes, de herkenbare trapleuningen, de fraaie houten vloeren, de granieten vloeren, het deurbeslag en hang- en sluitwerk; het klopt allemaal met elkaar in dit huis. Harmonie, rust, stijl.

Al met al een uniek huis dat zeer fraai is en tot in de puntjes afgewerkt!