Warmenhuizen - Rekerlanden 1

ALWEER ZO’N LEUK PLEKJE TE KOOP! Meer foto's klik hier.

Dit huisje ligt aan de rand van het park en staat op een ruim bemeten kavel van 353 m2. De huidige eigenaar heeft het huisje in 2005 gekocht. Aan u om het stokje over te nemen.
Het huisje behoeft wel aandacht, maar er is zeker weer iets prachtigs van te maken!

Ook dit type heeft natuurlijk de karakteristieke zitkuil in de woonkamer met schuifpui naar de tuin. De tuin is rondom gelegen en biedt u een mooie variatie aan bloemen, planten en struiken en er zijn meerder zitjes waar u gedurende de dag van de zon kunt genieten.
En parkeren op eigen terrein, dat is toch wel heel handig!

Verder op de begane grond binnen: een eenvoudige keuken en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Aan de achterzijde is nog een praktische inpandige schuur (ook via de tuin toegankelijk).
Boven: aan beide zijden een slaapkamer en bij een van de slaapkamers is een toegang tot de vliering met alhier de c.v.-installatie (verouderd).

De omgeving is populair! Duinen, strand, bos, Schoorl, Bergen, Alkmaar, Schagen, Callantsoog, Den Helder, de hele kop van Noord-Holland; u kunt het hier allemaal ontdekken en beleven!

Op het park is van alles te doen: zo kunt u tennissen, midgetgolven, met een bootje varen, enz. enz. En er is een gezellig restaurant.

Kortom, alle ingrediënten voor een leuk verblijf of om het huis te gaan verhuren zijn aanwezig!

Algemene informatie:

- Erfpacht loopt tot 2074 en de jaarlijkse canon bedraagt thans € 1914,- per jaar.
- Permanente bewoning is NIET toegestaan.
- U kunt vrijwillig lid worden van de Vereniging van Eigenaren Rekerlanden. Dit kost € 40,- per jaar.
- U betaalt € 300,- per jaar als bijdrage voor de vuilcontainers op het park.