Schoorl - Vuurdoornweg 32

FANTASTISCH UITGEBOUWDE DEGELIJKE 2/1-KAP (MET GARAGE) MET GEWELDIG UITZICHT! Meer foto's klik hier.

Aan de rand van deze rustige wijk staat deze mooie riante 2/1-kap met garage. Het uitzicht aan de voorzijde geeft u wat u mag verwachten: het Schoorlse gevoel van rust, ruimte en groen!

De royale lichte woonkamer heeft een sfeervolle gashaard en mooie strakke wanden, plafond en vloer. De keuken is aan de achterkant gesitueerd. De keuken (2013) is neutraal van uitvoering en voorzien van diverse apparatuur en voldoende kastruimte, lades, etc. Vanuit de keuken betreedt u de prachtige uitbouw (gerealiseerd door bouwbedrijf Wildeboer uit Schoorl). Hier zit u werkelijk fantastisch en heeft u mooi zicht op uw tuin! Schuin achter het huis staat de garage (toegankelijk d.m.v. zijdeur vanuit de tuin en een kanteldeur aan de voorzijde bij de oprit). Op de oprit is plaats voor meerdere auto’s. In de hal van het huis bevinden zich het toilet en de meterkast (10 groepen).

Op de 1e verdieping zijn 3 ruime slaapkamers en een keurige badkamer (2013) met inloopdouche, 2e toilet en wastafelmeubel. Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Alhier een voorzolder met witgoed en c.v.-installatie (2005) en verder nog een grote lichte slaapkamer met dakkapel en zijraam.

Een heerlijk ruim huis op een prettige plek!