Callantsoog - Frankendaalstraat 4

COMFORTABELE BUNGALOW IN CALLANTSOOG OP 576m2 EIGEN GROND! Meer foto's klik hier.

Deze riante bungalow is heerlijk gelegen nabij alles wat wonen in Callantsoog zo geliefd maakt: het gezellige dorp, het strand, de duinen, het bos, u heeft het hier allemaal bij de hand!

Dit prettige huis heeft een riante woonkamer die u een prachtig zicht op de tuin heeft. Deze is uitstekend onderhoud en kent een prachtige variatie in beplanting, bomen, struiken enz. U zit hier fantastisch en over de zonligging en privacy hoeft u zich ook niet druk te maken. In de woonkamer zijn de ramen voorzien van screens en een haard zorgt voor extra sfeer.

De keuken (2015) is uitgevoerd in moderne kleurstelling en van alle gemakken voorzien. Vanuit de keuken is een patio/tuin toegankelijk met alhier een kas en er is een buitenkraan. Tevens is er nog een toegang tot de garage en men kan aan deze zijde ook om het huis heen lopen.

We vervolgen binnen: Er zijn 4 slaapkamers! De slaapkamers aan de zuidwest-zijde hebben openslaande deuren naar de tuin. De badkamer is keurig netjes en voorzien van inloopdouche, wastafel en design radiator.

In de hal bevindt zich de uitgebreide meterkast, het toilet en toegang tot bijkeuken (met witgoed en c.v.-installatie) en doorgang naar de garage. Voor de garage is ruimte voor een auto. De garage heeft een roldeur, maar is ook via de achtertuin en binnendoor via de bijkeuken bereikbaar. Op het dak liggen zonnepanelen! Dus ook aan de toekomst is gedacht.

Kortom, al met een al een geweldige bungalow voor jaren woonplezier!