Petten - Singel 19

WAT EEN CHARMANT HUIS! Meer foto's klik hier.

Er zijn van die huizen die je als het ware vriendelijk begroeten. Dit is er zo een!

Gelegen om de hoek van het centrum van Petten, op loopafstand van het Korfwater en het nieuwe brede strand is dit sfeervolle huis gelegen. U waant zich hier eigenlijk altijd op vakantie. Dit komt ook door de schitterende tuin, de lichtinval en mogelijkheid tot verhuur.

Wat mag u zoal verwachten: een zeer riante woonkamer met prachtige vloer, sfeerhaard en aangrenzend een mooie lichte slaapkamer die uitkijkt op de tuin die ook van hieruit te betreden is. De tuin is werkelijk een plaatje! U waant zich in Mediterraanse sferen. Hier zit je fantastisch en de zonligging is ideaal! Over de zon gesproken… er zijn 6 zonnepanelen!

De keuken (hoekopgesteld) is neutraal uitgevoerd en voorzien van de benodigde apparatuur. In het achterste gedeelte van het huis bevindt zich een werkelijk schitterende riante badkamer (met vloerverwarming) met inloopdouche. Tevens is er separaat nog een grote bijkeuken met kastenwand, een groot keukenblok en slaap-/hobbykamer. Tevens nog een separaat toilet.

Via een vaste trap komt u op de verdieping (achtervleugel). U werkt vaak thuis? Hier heeft een zeer prettige rustige lichte werkkamer. De overloop is ook groot genoeg om nog een bureau of iets dergelijks te plaatsen. Op deze verdieping is een douche en ook de c.v.-installatie (bouwjr. 2016) bevindt zich hier. Uiteraard ontbreekt ook een praktische zolder niet.

In de hal (met vloerverwarming) aan de voorzijde van de woning is de meterkast en een toilet en kunt u naar de bovenverdieping. Alhier 2 ruim bemeten zeer sfeervolle slaapkamers en een prima badkamer met bad, douche, wastafel.

Al met al echt een mooi object waar u wonen en verhuren kunt combineren!