Petten - Coppersdelle 6

RIANT VRIJSTAAND HUIS MET ALLURE! Meer foto's klik hier.

Wat een mooie uitstraling heeft dit huis! De stijl van toen, het comfort en de kwaliteit van nu. Dit huis staat op loopafstand van het prachtige nieuwe strand en duingebied van Petten. Ook het centrum (dat binnenkort nog fraaier wordt) is binnen handbereik. Kortom, een heerlijke plek om te wonen!

Via de royale hal, waar de art deco-stijl al direct opvalt, betreedt u de mooie ruime lichte woonkamer. De erker aan de voorzijde geeft het huis net even dat extra accent. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming. Erg prettig! De keuken is lekker ruim en van alle gemakken voorzien.

Via de schuifpui (en deur in de keuken) is de tuin toegankelijk. Dit is echt een oase en is een kleur paneel van bloemen, struiken, bijpassende stenen enz. En ook nog eens vrij zicht!

In de hal bevindt zich het toilet en de meterkast en er is een heuse wijnkelder! De hal is erg sfeervol en hier vindt u verder de meterkast, het toilet, de toegang naar de kelder en een deur naar bijkeuken en van hieruit komt u in de garage. Voor de garage is ruimte voor 2 auto’s en de garagedeur gaat met een afstandsbediening.

Op de 1 e verdieping zijn 3 ruim bemeten slaapkamers en een flinke badkamer. Deze is uitgevoerd in neutrale kleurstelling en voorzien van ligbad, inloopdouche, bidet, dubbele wastafel en 2e toilet.

Via een vaste trap is de zolder toegankelijk. Hier is volop bergruimte. Tevens bevindt zich hier de c.v.-installatie en heeft u een magnifiek uitzicht!

Het huis is vrijwel geheel voorzien van kunststof kozijnen en isolatieglas.

De huidige eigenaren genieten al vanaf dag 1 van dit huis en deze plek. Neemt u het stokje over?

EEN HEERLIJK HUIS VOOR JAREN WOONPLEZIER!