Julianadorp - Doorzwin 4312

GEZELLIGE RUIME GUNSTIG GELEGEN TUSSENWONING! Meer foto's klik hier.

De huidige eigenaren wonen hier al vanaf dag 1! Kortom, met het woongenot zit het hier wel goed!

Alles wat wonen in Julianadorp zo prettig maakt heeft u hier bij de hand: 2 winkelcentra met een gevarieerd winkelaanbod, het strand, de bollenvelden, uitvalswegen (N9 en N99, richting de A7). En mocht u met het openbaar vervoer willen reizen: de bushalte is op de hoek van de straat. Parkeren kan vrij in de straat.

De indeling binnen: lichte woonkamer voorzien van laminaat vloer. Nette keuken aan de voorzijde van de woonkamer. De berging is aan de achterzijde van het huis en daar kunt u ook de tuin in. Die heeft een prima zuid-ligging! Heerlijk op zon! Verder kent de tuin een diversiteit aan beplanting en bestrating en er is een poort/achterom. In de hal bevindt zich het toilet en de meterkast.

Op de 1e verdieping (geheel voorzien van laminaat) : aan de voorzijde een grote slaapkamer over de gehele breedte. Aan de achterzijde van het huis ook nog 2 slaapkamers. De badkamer is eenvoudig maar netjes en heeft een douche, wastafel, 2e toilet en wasmachine-aansluiting.

Via een vaste trap is de ruime zolder bereikbaar. Dit is 1 grote ruimte, maar u zou er ook 1 of meerdere kamers kunnen maken. Verder is hier de c.v.-installatie.

EEN LEUK HUIS VOOR JAREN WOONPLEZIER!