Noord Scharwoude - Paltrokmolen 31

KIJKDAGEN ZIJN VOL!

UITGEBOUWDE LEVENSLOOPBESTENDIGE HOEKWONING! Meer foto's klik hier.

De omgeving van dit huis is ideaal: aan de achterzijde kijkt u vrij weg, u heeft winkels, openbaar vervoer, uitvalswegen, bouwmarkten, Winkelcentrum Broekerveiling enz. allemaal binnen handbereik! Ook plaatsen als Alkmaar, Schoorl, Bergen enz.; u bent er zo! Een prima locatie dus!

De huidige eigenaar heeft hier bijna 35 jaar met ontzettend veel plezier gewoond. Neemt u het stokje over?

De indeling van dit prettige huis is globaal als volgt:

Hal met entree, toilet, meterkast en trap naar verdieping. Riante uitgebouwde woonkamer. De keuken is aan de voorzijde van de woning gesitueerd. Aan de zijkant is in de voormalige garage een grote slaapkamer gerealiseerd met aangrenzend een ruime badkamer met douche, toilet en aansluiting voor witgoed. Tevens is er nog een toegang tot de schuur/garage.

Vanuit de woonkamer kunt u via de openslaande deuren de tuin in. U heeft hier heerlijk vrij zicht en u kunt hier genieten van prachtige zonsondergangen. De tuin is een plaatje! Mooie beplanting en veel kleurige bloemen. Qua bezonning hoeft u zich niet druk te maken; in deze tuin heeft altijd wel een plekje waar u heerlijk kunt geniet van de zon. In de tuin staat tevens nog een praktische blokhut. Parkeren kan op de oprit op eigen terrein.

Op de 1 e verdieping zijn 3 ruime slaapkamers en een badkamer (met douche, wastafel en 3 e toilet). Via een vaste trap komt u op de 2 e verdieping. Alhier een ruime voorzolder met c.v.-installatie en de omvormer voor de zonnepanelen (8 stuks aan de voorkant van het huis) en een flinke slaapkamer.

Al met al een lekker ruim huis voor jaren woonplezier!

LET OP!!!

Wij organiseren VASTE KIJKDAGEN voor dit huis. De kijkdagen zijn op vrijdag 27 en zaterdag 28 augustus a.s. van 9.30 – 12.30 uur. U DIENT ZICH PER E-MAIL OP TE GEVEN! Reacties worden op volgorde van binnenkomst ingepland.

De woning wordt PER INSCHRIJVING verkocht. U kunt uw eenmalige voorstel indienen voor 4 SEPTEMBER a.s. om 12.00 uur ’s middags.

Nadat u op de bezichtigingslijst bent geplaatst ontvangt u de informatie van het huis en ook de informatie omtrent het vervolg van de verkoopprocedure.