Julianadorp - Kruiszwin 5340

NETTE RUIME TUSSENWONING! Meer foto's klik hier.

Deze woning is ideaal gelegen nabij winkelcentra, de oude dorpskern, het strand en de duinen, diverse sportverenigingen en alles wat wonen in Julianadorp zo geliefd maakt.

Het huis heeft een lichte woonkamer met grote schuifpui. Tevens is er nog een handige trapkast. Een heerlijke zonnige tuin met ligging op het westen! Uiteraard ontbreekt ook een achterom niet. De voormalige schuur is bij het huis getrokken waardoor er een praktische ruimte is gecreëerd met mooie kast op maat en deur naar de tuin. Er is een houten fietsenberging/schuur geplaatst in de tuin.

Aan de voorzijde is de keuken gesitueerd. Deze is van 2014, neutraal uitgevoerd en voorzien van diverse apparatuur. In de hal bevinden zich het toilet (net vernieuwd) en de meterkast (5 groepen en aardlekschakelaar).

De 1 e verdieping biedt u 3 ruime slaapkamers en een keurige badkamer (2014) met inloopdouche, toilet, wastafel met meubel (2017).

De 2 e verdieping is een mooie grote ruimte met Velux-dakramen en tweepersoons bedstee. Er is een aparte ruimte voor witgoed en de opstelling van de C.V. (2010).

Een nette woning die zo te betrekken is!