Den Helder - Binnenhaven 137

UITZICHT OP MARITIEM DEN HELDER! STATIG WONEN AAN DE BINNENHAVEN! Meer foto's klik hier.

Wat een mooie gevel! Die valt meteen op als u hier komt kijken.

Wat mag u achter deze gevel verwachten? De woonkamer mogen wij wel als “zeer riant” bestempelen. Hoge plafonds en lekker licht. Het huis is uitgebouwd in 2013.
In de uitbouw bevindt zich de keuken van waaruit u via een schuifpui toegang heeft tot een kleine patio. Verder in het verlengde van de keuken nog een toilet en schuur.
De achtergevel is recht opgetrokken (voorgevel was dat al) waardoor er boven geen ruimte verloren gaat maar er 3 slaapkamers zijn zonder schuine kanten.

De badkamer is in 2018 vernieuwd en is voorzien van een inloopdouche, wastafel met meubel en 2e toilet. De grote slaapkamer is aan de voorkant over de gehele breedte en de andere 2 zijn aan de achterzijde. Vanuit een van de slaapkamers aan de achterkant is nog een dakterras bereikbaar.

In 2013 is er een grote kap op het huis gezet. Dit is een enorme ruimte (met 2 Velux-ramen) waar u met gemak nog 2 slaapkamers kunt realiseren. Op deze verdieping is ook de c.v.-installatie (Intergas, bouwjaar 2018).

De voorgevel is voorzien van kunststof kozijnen (met isolatieglas) en aan de achterzijde de eerste verdieping ook.

Al met al een verrassend groot huis op een hartstikke mooie plek! De haven, Willemsoord, het vernieuwde stadshart, uitvalswegen, Texelse boot, enz. enz. : u heeft het hier om de hoek!

Plattegronden zijn digitaal beschikbaar.