Schoorl - Esdoornweg 113

GOED ONDERHOUDEN TUSSENWONING MET PRACHTIG VRIJ UITZICHT, TUIN OP ZUID-WESTEN, DICHTBIJ BOS, DUINEN EN ZEE! Meer foto's klik hier.

Gelegen aan de rand van Schoorl met uitzicht op groen en water staat deze keurige nette ruime tussenwoning. Vanuit de heerlijk lichte woonkamer heeft u vrij uitzicht.

De woonkamer heeft een sfeervolle houten vloer, strakke wanden en een schuifpui (kunststof) die toegang biedt tot de fraai aangelegde achtertuin. Hier heeft u volop privacy aangezien er geen directe bebouwing staat. Ook de voortuin is zeer netjes en vormt een mooi geheel. In de achtertuin is een stenen berging en er is een achterom. Aan de achterzijde is een mooi, breed zonnescherm wat voor schaduw en verkoeling zorgt.

De keuken is uitgevoerd in neutrale kleurstelling en voorzien van natuurstenen blad, inductie kookplaat, afwasmachine (2017), een extra kastgedeelte aan de andere kant van de keuken. De keuken is wel al wat ouder, maar alles functioneert. In de hal bevindt zich het toilet en de meterkast (vernieuwd, 9 groepen, 3 x aardlekschakelaar, gasmeter 2019).

Op de 1e verdieping zijn 3 ruime slaapkamers (achterzijde voorzien van screens) en een 2e toilet. De badkamer is netjes en voorzien bad/douche, wastafel en designradiator. Op de 2e verdieping is een praktische voorzolder met diverse bergruimte en c.v.-installatie (jan. 2019). Een flinke slaapkamer (met dakkapel v.v. elektrisch screen en Velux-raam aan de voorzijde) completeert deze ruime verdieping.

Recentelijk is in de wijk de riolering, bestrating, stoepen etc. vernieuwd.

Kortom, een heerlijk huis op een uitstekende plek!