Dirkshorn - Dorpsstraat 1

CHARMANT! Meer foto's klik hier.

Dat is het eerste woord dat men zegt bij het zien van dit huis.

De vriendelijke uitstraling van dit huis pakt je eigenlijk meteen. Het pand is uit 1895 maar heeft zowel binnen als buiten een eigentijdse uitstraling, maar met behoud van karakter!

Het huis staat in de dorpskern van Dirkshorn en uitvalswegen, de golfbaan, diverse winkels, mooie fiets- en wandelroutes en steden/dorpen als Schagen, Schoorl, Alkmaar etc. heeft u hier binnen handbereik.

De indeling van dit gezellige huis is als volgt: ruime woonkamer met mooie houten vloer, houtkachel, prachtige lichtinval. Via de openslaande deuren betreedt u de tuin. Deze is prima gelegen qua bezonning en biedt u volop privacy. Echt genieten! Tevens staat er een praktische blokhut en ook aan de voorzijde van het huis heeft u nog een heerlijk zitje. De keuken is eveneens ruim bemeten en voorzien van apparatuur zoals vaatwasser, 5 pits-gasfornuis, brede oven, enz. Op de begane grond tevens nog het toilet en de meterkast en de trap naar de verdieping.

Op de verdieping: kast met c.v., slaapkamer aan de voorzijde van het pand en aan elke zijkant 1 (beide met dakkapel). De badkamer (met dakkapel, gedeeld met een slaapkamer) heeft een ligbad, separate douche, 2e toilet en wastafel met meubel. De spanten in beeld geven de slaapkamer en overloop een mooi effect.

AL MET AL ECHT EEN SFEERVOL HUIS!