Den Helder - Zuidstraat 73

GEWELDIG GROOT PAND (WOON/WINKEL) MET UITZICHT OP DE HAVEN EN ZEE! Meer foto's klik hier.

Dit pand biedt u echt volop kansen en mogelijkheden! Wonen en werken bij elkaar!

De omgeving is ook geweldig. Het prachtige terrein van Willemsoord heeft u hier om de hoek. Dat geldt ook voor het gezellige centrum met een gevarieerd winkelaanbod. Maar ook een wandeling over de dijk is zo gemaakt.
En als u met de auto of openbaar vervoer ergens heen wil, is dat prima te doen van af hier. De N9 is vlakbij en het station eveneens.

De indeling van dit pand: Begane grond: enorme winkelruimte van 75 m2 met een diepe kast. Verwarming geschiedt middels gaskachels.

Via de openslaande deuren is de tuin toegankelijk en tevens nog een deur aan de zijkant. De garage is zowel vanuit de tuin toegankelijk als ook via de Keizersgracht. De garage is 18 m2.

1e verdieping: woonkamer met prachtig uitzicht op de haven. Verder is aan de achterkant de keuken en nog een slaapkamer met douche en wastafel.

2e verdieping: 2 slaapkamers (beide met dakkapel), een aan de voorzijde en een aan de achterzijde . Vanaf hier heeft ook weer een magnifiek uitzicht! Op deze verdieping is ook nog een luik naar een bergzolder.

De winkel en de woning hebben elk een eigen toegang (resp. nr. 73 en 74).

EEN GROOT PAND MET VEEL MOGELIJKHEDEN!

De zgn. “niet bewoond door verkoper-clausule” is van toepassing. Koper accepteert het pand uitdrukkelijk in de huidige (gedateerde) staat.