Warmenhuizen - Rekerlanden 75

RUSTIG GELEGEN RECREATIEBUNGALOW! Meer foto's klik hier.

Op een mooie rustige verscholen plek op het park ’t Geestmerambacht staat deze gezellige bungalow.

Echt zo’n praktische recht-toe-recht-aan bungalow. Het huisje staat aan een niet-doorgaand pad.

Rust en privacy, dat zijn eigenlijk wel trefwoorden die van toepassing zijn.

Plaatsen als Schoorl, Bergen, Alkmaar, Schagen, Den Helder zijn in de nabije omgeving te bezoeken en u kunt heerlijk fietsen door het polderlandschap (de historische Westfriesedijk), de duinen en het bos. Natuurlijk kunt u ook een verfrissende strandwandeling maken.

In de tuingerichte woonkamer, met mooie lichtinval, zorgt de houtkachel voor extra sfeer. Via de openslaande deuren betreedt u de zonnige tuin. Mede door de uitgekiende begroeiing en het feit dat er geen hoge huizen staan heeft u privacy en een uitstekende zonligging.

De tuin is een plaatje! Deze kent een mooie variatie van bloemen, struiken en planten die u vanaf uw terras mooi kunt bekijken.

De keuken is eenvoudig maar netjes. De badkamer is uitgevoerd in neutrale kleurstelling en voorzien douchecabine, toilet, wastafel, design radiator. De lichtkoepel zorgt voor extra licht en ventilatie.

In de oorspronkelijke bouw zijn er 3 slaapkamers, maar in deze uitvoering is van 2 slaapkamers 1 grote gemaakt en is er nog 1 slaapkamers met 2 bedden.

Aan de voorzijde buiten is de meterkast en een schuur voor witgoed en fietsen. Tevens hangt hier de c.v.-ketel (bouwjaar 2018). In de achtertuin staat nog een nette houten schuur voor gereedschap, tuinstoelen enz.

Het dak is in 2016 vernieuwd.

EEN PRETTIGE BUNGALOW OP EEN PRIMA PLEK!

Algemene info:

- Erfpacht loopt tot 2074 en de jaarlijkse canon bedraagt thans € 1338,- per jaar.
- Permanente bewoning is NIET toegestaan.
- U kunt vrijwillig lid worden van de Vereniging van Eigenaren Rekerlanden. Dit kost € 40,- per jaar.
- U betaalt € 300,- per jaar als bijdrage voor de vuilcontainers op het park.